Vrienden van Het Bergkristal.


Activiteiten voor vrienden en vrijwilligers van Het Bergkristal:
- muziekavonden rond het vuur
- klankhealing avonden
- mantra zingen
Tot ziens!
Houd u onze site in de gaten voor de data en dan kunt u aanmelden T:0411-621103 of 06-51235677 of via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vrienden van Het Bergkristal:

Voor u en voor ons is het belangrijk dat de stichting voort kan bestaan en we ons werk in de toekomst kunnen blijven voortzetten.

De eisen van de brandweer vragen een hoge investering. Wij hebben geen liquide middelen. We zijn een vrijwilligers organisatie en SBBI instelling en alles wat we aan inkomsten krijgen van onze gasten en groepen, is nodig om de vaste lasten te kunnen betalen. We maken geen winst als stichting en hebben lage tarieven, wat past bij onze doelstellingen. Om de verbouwing te kunnen bekostigen hebben we een crowd funding opgezet. Doet u mee? Wilt u ook dat wij kunnen voortbestaan? Ondersteund u ons dan met een donatie, zodat we de verbouwing verder kunnen verwezenlijken en u en onze gasten in het gastenverblijf kunnen blijven ontvangen, die conform de Europese richtlijnen aan de brandveiligheidseisen gaat voldoen.

Met u en onze vele vrienden van de stichting kunnen we Het Bergkristal, Stichting de Lightberg behouden!

Donaties zijn welkom: NL85ING0001541760 tnv Het Bergkristal, mvv vriend(in) van het Bergkristal. Bij voorbaat onze hartelijke dank!

Namens vrijwilligers en bestuur van Het Bergkristal, Jacqueline

Harte groet Jacqueline

Een aantal jaren geleden is er een club opgericht "Vrienden van Het Bergkristal" met als doel om het centrum draagvlak te geven en een financiële ruggesteun.

Omdat Het Bergkristal de vereiste erkenning heeft (ANBI) zijn giften, donaties en legaten aan Het Bergkristal belastingtechnisch aftrekbaar. Helaas is de laatste paar jaar weinig aandacht aan de vrienden gegeven, behalve dan een oproep tot doneren; dit kwam onder meer vanwege de overbelasting van het te geringe aantal bestuursleden. Het nieuwe bestuur wil deze club nieuw leven inblazen en de betrokkenheid stimuleren en hoog houden.

Als u Vriend(in) bent, was of wilt worden, dan verzoeken wij u om een gift over te maken ?liefst vóór eind maart- zodat wij weten wie er deelneemt aan deze club.

Bij overmaking graag vermelden: vriend(in) donatie € 20,--. U kunt uw bijdrage overmaken op rekening NL85 INGB 0001541760 ten name van Het Bergkristal te Haaren onder vermelding van "vriend(in) donatie € 20,--".

Denkt u er zelf aan, om jaarlijks uw donatie over te maken, want u ontvangt géén acceptgiro.

Bij voorbaat dank voor uw gift. Hoe eerder u het in orde maakt, hoe minder kans op vergeten!

Als u Vriend(in) bent, dan nemen we aan, dat u ook de activiteiten en ontwikkelingen van Het Bergkristal wilt volgen. Dat kan door regelmatig de website te bezoeken. Maar we geven ook een paar keer per jaar een Nieuwsbrief uit. Die wordt meestal met foto's opgesierd, maar een kleurendruk uitgeven is kostbaar. Daarom kunt u zich abonneren op de Nieuwsbrief in digitale vorm. Mocht u geen email hebben, dan kunt u dat kenbaar maken. Als uw donatie minimaal € 30,-- bedraagt kunnen we dan u een afdruk toezenden. Geef dan aan bij de omschrijving van de donatie: "donatie incl. Nieuwsbrief per post".

Als Vriend krijgt u uitnodigingen voor de zonnewende-feesten in juni en december en voor de open dag (ergens in de zomer). Tussen de zonnewende's in hebben de vrijwilligers meestal nog een kwartaalbijeenkomst. Soms wordt dan ook een interessante lezing gegeven. Wanneer die ook ruimte biedt voor derden, dan krijgen de Vriend(inn)en daar bericht van.

Door een mailtje aan : Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. met als onderwerp Nieuwsbrief Bergkristal komt u op de distributielijst te staan voor de digitale uitgaven.

Een warm hart straalt ver.

U wordt van harte uitgenodigd om de bekendheid van Het Bergkristal mee te helpen laten groeien. Dat kan door mond op mond reclame(in de praktijk nog altijd de beste reclame gebleken). Of u kunt deze nieuwsbrief met enige toelichting doorsturen of printen en doorgeven en warm aanbevelen bij familie, vrienden, buren e.d.

Adres Gegevens

Adres: Belversestraat 40
Postcode: 5076 PZ Haaren (N.Br.)
Tel.: 0411-621003
Bgg.: 06-51235677
Email: info@bergkristal.nl
Bankrekening: NL19 INGB 0003074869

Copyright © 2015. All Rights Reserved.