Het Bergkristal

Activiteiten in Het Bergkristal

Healing Satsang

Healing Satsang

Healing Satsang is de zachte uitnodiging tot de unieke combinatie van Zelf-realisatie en (trauma) healing zie healingsatsang.com

De uitnodiging om te rusten in het zijn van bewustzijn. En van daaruit alles welkom te heten, misverstanden te doorzien en verkrampingen te laten verzachten en oplossen. Er kan dan diep inzicht ontstaan in wie of wat we ten diepste zijn. Door dit inzicht kunnen we het leven weer vrij door ons heen laten stromen. Vrij van verkrampingen, vrij van spanning en stress, vrij van angst en paniek en vrij van zorgen en gedachten. Vrij!

Satsang

Satsang nodigt ons uit onderzoek te doen naar de Waarheid, de ware aard van het Zelf en het ervaren daarvan. Het gaat om bewustzijnsontwikkeling en Zelf-realisatie: het realiseren wie of wat we ten diepste zijn. Tijdens Satsang kunnen we ervaren dat we niet ons lichaam, niet onze gedachten, niet onze emoties en niet de persoon zijn. Maar… wat zijn we dan wel? We zijn dat wat aan de persoon voorafgaat: Zuiver Bewustzijn, Het Leven Zelf.

Healing

Tijdens het leven doen we allerlei ervaringen op die intense emotionele imprints achterlaten in ons zenuwstelsel en celgeheugen. Ervaringen die niet altijd even lekker zijn geïntegreerd en verwerkt en waar we nog lang last van kunnen hebben. Ze kunnen verkrampingen veroorzaken in het zenuwstelsel, in het denken, in emoties of in gedragspatronen. Die kunnen ervaren worden als bevroren energie waar we met onze ‘mind’ veelal geen grip op krijgen. Ze geven ons het gevoel vast te zitten, of niet te weten wat we willen of kunnen. Bij healing wordt deze bevroren energie uitgenodigd weer te gaan bewegen, waardoor het Leven weer vrij door ons heen kan gaan stromen!

Bevrijding

De praktijk leert dat Zelf-realisatie tijdens Satsang wordt bevorderd door de healing van oude verkrampingen. Dit kan gebeuren door alleen al aanwezig te zijn in het gezamenlijke energetische veld en/of door begeleid zelfonderzoek.

Healing Satsang met Yessica is de uitnodiging om door de unieke combinatie van zelfonderzoek en trauma-healing te komen tot jouw diepste waarheid.

Data

zo. 8 mrt van 14:00 – 17:00 uur
zo. 26 april van 14:00 – 17:00 uur

Kosten

per keer €. 30,–

Inschrijving

Telefoon

06-38731563 (Rene)
06-33663357 (Yvonne)

Sluit Menu